TAGJAINK

molnár orsolya

Molnar_Orsi

„Minden egyes ember okkal érkezik az életünkbe.” Számomra a párom volt az „ok”, akinek köszönhetően belecsöppentem a fotózás világába, egészen pontosan 2011.04.09-én, egy esküvőn. Az ifjú pár, a násznép, a hely és nem utolsó sorban a profi fotós Herédi Katalin miatt éreztem azt, hogy alkotni szeretnék. Herédi Katalin aznap a szárnyai alá vett és minden szabad percét a tanításommal töltötte, melyre úgy emlékszem, mintha tegnap lett volna.

Az azóta eltelt idő alatt esküvői fotós, valamint fotóstúdió tulajdonos lettem, ahol is a kreatív oldalamat teljes mértékben kihasználva kismama, gyermek, családi, glamour, business és termék fotókat készítek. Fotópályázaton mindösszesen egyszer indultam, ahol kiállításra is került a képem (Laczkó Dezső Múzeum, Veszprém).

A Miskolci Fotóklub tagja 2013-óta vagyok. Emellett kitanultam a Mozgóképkészítő szakmát is. Szabadidőmben új ingerekre vágyva, újabban a természetet kezdtem el fotózni. Ahol a szabad levegőn, az időjárási viszontagságokkal megbirkózva ugyan, viszont a kedvemre alkothatok.

MolnarOrsi_Fotoklubnak_001
MolnarOrsi_Fotoklubnak_002
MolnarOrsi_Fotoklubnak_003
MolnarOrsi_Fotoklubnak_004
MolnarOrsi_Fotoklubnak_005
Scroll to Top