TAGJAINK

MAGYAR GYULA

Magyar_Gyula

Miskolcon születtem és hosszabb idő után most újra a közelben, egy kis bükkaljai faluban Borsodgeszten élek. Régóta fényképezek, analóg fekete-fehér fotókkal és színes diázással kezdtem. Új fejlődési lehetőségeket viszont már a digitális technika adott számomra. Szívesen készítek tájképeket, de a portrézás és az elkapott pillanatok is közel állnak hozzám.

2011-ben a Panasonic Lumix Award, Work-Life kategória 2.helyezését értem el “József a vak nyelvtanár” című fotómmal. 2016-ban a Hagyományok Háza „Húzzad prímás, húzzad jobban” pályázatának 1.díját kaptam a „Boncsér Gábor dudán játszik” című képemmel.

A Miskolci Fotóklub kiállításain és Északmagyarországi Fotóművészeti Szemléken többször jelentek meg fotóim, első önálló kiállításomat 2019-ben láthatták az érdeklődők. Klubunk - több fotós együttműködésével létrejövő – kezdeményezéseiben is igyekszem részt venni. Így a 2017-es „Diósgyőri szurkolói fotózás” projektnek ötletadója, és - többekkel együtt - közreműködő fotósa is voltam /YouTube: Bíborszél - Itt a helyed/.                                    Ha itt még nem lenne elég, nézegesd képeimet weblapomon: www.mafoto.hu

Scroll to Top