Adatvédelmi nyilatkozat
Adatvédelmi Szabályzat

Első Miskolci Fotó-Szimpózium


1. Szervezés és lebonyolítás

A rendezvény szervezője lebonyolítója, adatfeldolgozója és adatkezelője a Miskolci Fotóklub Egyesület 3525 Miskolc, Attila u. 1 Adószám: 18411917-1-05 (továbbiakban: „Szervező”), amely a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

2. Adatkezelés

Személyes adatainak védelme különösen fontos számunkra. Ezért adatait kizárólag a törvényi előírásokban foglalt elvek alapján kezeljük.
A Miskolci Fotóklub Egyesület az adatok kezelője, így működtetése során, felelős a magánszemélyekre, gazdasági társaságokra vonatkozó adatok gyűjtését és felhasználási módját illetően. Minden személyes adat feldolgozása az alkalmazandó adatvédelmi törvényekkel összhangban történik. A Miskolci Fotóklub Egyesület, mint adatkezelő teljes mértékben meg kíván felelni a személyes adatok kezelésére vonatkozó jogszabályi előírásoknak, különösen az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében foglaltaknak.
A regisztrációval az érintett személyek kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező, mint adatkezelő a megadott személyes adatokat kezelje. A szervező a játékban részt vevők személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően, kizárólag jelen játékkal összefüggésben kezeli. Az adatkezelés célja a nyereményjátékban való részvétel, az azzal kapcsolatos kommunikáció, a nyertes személyének nyilvános kihirdetése. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja.

Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása

Az adatszolgáltatás önkéntes és kifejezett hozzájáruláshoz kötött. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Info tv.) értelmében a szervező/adatkezelő kezeli és a lebonyolító adatfeldolgozó dolgozza fel a játékosok személyes adatait. Az adatkezelés jogi alapja az érintett személyek (játékosok) előzetes, tájékozott és határozott hozzájárulása a jelen játékszabályban meghatározott személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez a Játékon való részvétellel.
Az adatokat elsődlegesen Adatkezelő, illetve Adatkezelő belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.
Az alapul szolgáló informatikai rendszer üzemeltetése során Adatkezelő Adatfeldolgozót (pl. rendszer-üzemeltetőt) vehet igénybe. Adatkezelő a külső szereplőkkel kötött szerződéseiben rögzíti az adatkezelési gyakorlattal kapcsolatos felelősségeket.
A fentieken túl az Ügyfélre vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve az Ügyfél hozzájárulása alapján kerülhet sor.
Az adatkezelés időtartama mindig a konkrét felhasználói cél függvénye, de az adatokat haladéktalanul törölni kell, ha az eredetileg kitűzött cél már megvalósult. Az adatkezeléshez történő hozzájárulását az érintett személy bármikor visszavonhatja a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben. Amennyiben a törlésnek jogszabályi akadálya nincs, ez esetben adatai törlésre kerülnek.
A szervező bármikor lehetőséget biztosít a játékosoknak arra, hogy tájékoztatást kérjenek személyes adataik kezeléséről, kérjék azok törlését vagy helyesbítését, zárolását, az adatkezelés korlátozását, az adathordozhatóságot a szervező, adatkezelő alábbi címén:

Miskolci Fotóklub Egyesület
3525 Miskolc, Attila u. 1
Adószám: 18411917-1-05


info@miskolcifotoklub.hu

Az adatkezelő az adatokat harmadik személyek részére – a szervezőn és az adatfeldolgozón kívül – nem továbbítja, illetve nem hozza nyilvánosságra.
A rendezvény részvevői a jogérvényesítési lehetőségeiket az Adatvédelmi törvénynek, valamint a Ptk.–nak megfelelően bíróság előtt gyakorolhatják, valamint kérhetik az Adatvédelmi biztos segítségét (Dr. Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos, 1225 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.).
Adatbiztonság:
Adatkezelő tudomány és technológia állása és a megvalósítás költségei, továbbá az adatkezelés jellege, hatóköre, körülményei és céljai, valamint a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett, változó valószínűségű és súlyosságú kockázat figyelembevételével megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajt végre annak érdekében, hogy a kockázat mértékének megfelelő szintű adatbiztonságot garantálja.
A biztonság megfelelő szintjének meghatározásakor kifejezetten figyelembe kell venni az adatkezelésből eredő olyan kockázatokat, amelyek különösen a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítéséből, elvesztéséből, megváltoztatásából, jogosulatlan nyilvánosságra hozatalából vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférésből erednek.
Ennek megfelelően adatkezelő minden esetben törekszik biztosítani az adatok hatékony biztonságát szolgáló technikai, technológiai és fizikai intézkedések foganatosítását, amelyek meggátolják az adatszivárgást, adatvesztést, adatlopást, vagy külső támadások kivitelezését.

3. Záró rendelkezések

A szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A játékszabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező közzéteszi a kiállítás helyszínén.
A nyereményjátékban résztvevők felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak.
A nyereményjátékban való részvétel önkéntes, de ha játékos a jelen játékszabályzatot nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a játékban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerül.
Miskolci Fotóklub Egyesület
2019. szeptember 25.

Adatvédelmi nyilatkozat letöltése innen:ADATVÉDELMI NYILATKOZAT
 
Nincs hozzászólás.
Nincsenek üzenetek
 

Nyelv kiválasztása



Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Chatbox

Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj



DetEnfofedefe
10 dec : 06:45
https://cbdoilamericano.com/# cbd distillery
cbd oil dogs
<a href="https://cbdoilamericano.com/#">pro cbd oil</a>

miyawe
18 dec : 03:38
Omega Watches

Replica Omega Watches

Balenciaga Handbags

bromis
05 máj : 06:32
Azok nem aktívak.

fez
29 ápr : 18:25
hol találom a régi kiállításokat?

gigi
28 nov : 20:15
Nincs jogosultságom a szavazásra.

bromis
23 jún : 05:40
Gratula!

v.jozsef
20 jún : 18:52
Sikerült roncs objektívemet eladni.

v.jozsef
28 máj : 20:16
Eladom Nikon csatlakozású 135-400 mm sigma apo teleobimat, alkatrésznek, mert meghibásodott, az eleje szét van bontva, de minden alkatrésze megvan. Lencsék hibátlanok. Javítását szakszerviz nem vállalja, mert nincs hozzá alkatrész. A rekeszállító rudazat végéből tört le egy kis darab. Érdeklődni a vojnits.jozsef@digikabel.hu címen lehet.

fez
15 máj : 19:56
http://www.miskolcigaleria.hu/index.php?mid=101

dclxvi
09 máj : 20:34
miskolcifotoklub.hu

Fotóklub a facebook-on